Pondelok
25.2.2019
Polievka: Cesnačka s opekaným chlebom (1)
Obed A: Bravčové plátky na horčici, zemiaková kaša, šalát
Obed B: Kuracie na čínsky spôsob, ryža, šalát
Obed C: Hrachový prívarok, karbonátok, chlieb (1,3,7)
Obed D: Zeleninový šalát s tuniakom
Utorok
26.2.2019
Polievka: Zemiaková kyslá
Obed A: Bravčová roštenka na šampiňonoch, tarhoňa, mrkvový,šalát
Obed B: KUNG - PAO /kurací rezeň/ zemiaky, tatárska
Obed C: Špenátové halušky so syrovou omáčkou
Obed D: Zeleninový šalát s grilovanou kukuricou a medovo-horčicovou zálievkou
Streda
27.2.2019
Polievka: Rybacia
Obed A: Pastiersky bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát
Obed B: Kuracie prsia plnené sušenými slivkami a camembertom, ryža, šalát
Obed C: Lievance s horúcim ovocím a šľahačkou, ovocie
Obed D: Zeleninový šalát s krabími tyčinkami, pečivo
Štvrtok
28.2.2019
Polievka: Kačacia s cestovinou
Obed A: Mletý mäsovo-syrový rezeň, zemiaky, šalát
Obed B: Kurací plátok s volským okom, 1/2 ryža 1/2 opekané zemiaky
Obed C: Zapekaný baklažán, zemiaky, zeleninový šalát
Obed D: Zeleninový šalát s grilovaným ananásom a kuracími kúskami, pečivo
Piatok
1.3.2019
Polievka: Zeleninová s cestovinou
Obed A: Sviečková na smotane, knedle
Obed B: Katov meč z kuracieho mäsa, ryža, šalát
Obed C: Vyprážaný syr, americké zemiaky, tatárska
Obed D: Zeleninový šalát s grilovanou cvikľou
Zoznam alergénov: 1 obilie obsahujúce glutén (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a vyšľachtené odrody z nich) 3 vajcia a výrobky z vajec 7 mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy
Zmena denného menu vyhradená.
Vytlačiť